Over de Basis

 

Leer meer over onze kwaliteit en aanpak

logo-skj.jpg

Onze kwaliteit

SKJ geregistreerd 

Om optimale progressie te boeken werken we met een compleet team van gedragswetenschappers, hoofdbegeleiders en begeleiders dagelijks aan de groei van jongeren. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn al onze begeleiders en behandelaars geregistreerd bij het beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland (SKJ).

Onze werkwijze

Persoonlijk zorgplan 

​​Ieder kind is uniek. Met ons team van gedragswetenschappers, hoofdbegeleiders en begeleiders bekijken we bij ieder kind wat de persoonlijke behoeftes zijn en waar de groeimogelijkheden liggen. De visie van ouders staat daarbij centraal. 

Per kind wordt er een zorgplan gemaakt met gerichte doelen. Dit plan wordt opgezet met ouders, JGT, een gedragswetenschapper en een hoofdbegeleider. Het zorgplan wordt door het gehele team gedragen zodat er dagelijks aan deze doelen gewerkt kan worden. 

 

Belangrijk voor ons is continue communicatie met het gehele netwerk van betrokkenen, waardoor het zorgplan centraal blijft staan. Per 3 maanden wordt het zorgplan besproken, geëvalueerd en waar nodig aangepast. 

Teamwerk